Начало » Нинджи във Велико Търново…

Нинджи във Велико Търново…

Ранна утрин във Велико Търново! Сънени служителки на университета отиват на работа и когато всяка се качва с асансьора на своя си етаж – насреща  заплашително се ококорва маскирана мутра с пълно бойно снаряжение…
А въпреки че днес се открива новата учебна година, това си е най-обикновен, изпълнен със задачи работен ден… Не, какво говорим, как ще е най-обикновен, днес в университета пристига дясната ръка на първият държавен и партиен ръководител! Днес в Алма матер гостува най-високопоставеният учител по физическо!
Дами и господа: Цветааааааан Цветанооооов!
А маскираната мутра не само се пули, но и мучи с неандерталския си глас: –          Премини на отсрещната страна, тук достъпът е забранен!
– Ама, аз искам до тоалетна… – смутено смотолевя някой.
– Тоалетна-моалетна… Като си тръгне министърът – тогава!
И за бях там, и аз чух и аз видях…
И радостно си помислих: Гледай чудо! Колко самоотвержено спецчастите се борят за високо естетическото състояние на населението, смърт на всички онези древни непристойни действия, които наистина са срам и позор за цялото човечество!

Бай дъ уей: Честита нова учебна година на всички преподаватели, студенти и служители на Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”!

Родната полиция ни пази!

Теодор Иванов

error: Забранено копирането без разрешение от автора !!